Referenssit

Olemme toimineet merkittävänä rakennusurakoitsijana alihankinta- ja urakointitehtävissä mm. Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Rakennus Melinillä on ollut kunnia toimia monissa kohteissa rakennusurakoitsijana. Olemme olleet mukana rakentamassa ja saneeraamassa toimitiloja, kauppakeskuksia, liiketiloja ja asuinrakennuksia Pirkanmaalla sekä Satakunnassa, myös Uusimaa kuuluu toimialueisiimme. Työtä on tehty sekä alihankinnan että rakennusurakoinnin saralla monella eri osa-alueella suorittavasta työstä työnjohtoon.

Käsialaamme ovat esimerkiksi Kauppakeskus Ratina Tampereella, Kauppakeskus Puuvilla Porissa ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereella, muutamia mainitaksemme. Asiakkaina ovat olleet suuret rakennusyhtiöt ja julkinen sektori, joiden luoton olemme ansainneet vuosien kovalla työllä ja kunnioituksella sekä heitä että laaturakentamisen vaatimuksia kohtaan. Pystymme palvelemaan monenlaisissa rakennusalan tehtävissä monialaisen osaamisen ja joustavuuden ansiosta.

Olemme mielellämme myös sinun projektisi rakennusurakoitsija! Tutustu referensseihimme ja liity tyytyväisiin asiakkaisiimme – ota yhteyttä!

Alihankinta

Alihankinta

Useita rakennusalan alihankintakohteita, joissa on tehty niin kokonaisurakointia kuin pienempiäkin toteutuksia.

Lue lisää »
Rakennusurakointi

Rakennusurakointi

Olemme olleet monessa mukana monenlaisten eri rakennustehtävien merkeissä.

Lue lisää »