Toimitilarakentaminen ja liikerakentaminen

Uudis- ja saneerauskohteet Tampereelta Pirkanmaalle, Satakuntaan ja Uudellemaalle

Olemme erikoistuneet asuinkohteiden saneerausten lisäksi toimitilakiinteistöjen toteutukseen Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella. Toimitilarakentaminen ja liikerakentaminen hoituvat avullamme kokonaisvaltaisesti niin työmiehiä kuin projektinjohtoa myöten. Voimme toimia hankkeen pääurakoitsijana tai ottaa hoitaaksemme vain oman työnosuutemme pienempänä toteutuksena.

Muun muassa Kauppakeskus Ratina Tampere ja Kauppakeskus Porin Puuvilla ovat käsialaamme. Ota yhteyttä ja kysy meitä myös sinun uudiskohteesi rakentajaksi!

Toimitilojen saneeraus

Myös toimitilojen korjausrakentaminen on erikoisosaamistamme. Työskentelemme korkeilla laatuvaatimuksilla kohentaen työ- ja liiketilojen viihtyisyyttä sekä elinikää. Jutellaan tilojen saneeraustarpeesta ja katsotaan, millaista korjausta kohde vaatii. Meillä on hyvä asiantuntemus sekä vanhasta että uudesta rakennuskannasta.

Oli kyseessä sitten toimitilarakentaminen tai saneeraus, suuri tai pieni, projektin laajuudella ei työn laadun saati sujuvuuden kannalta merkitystä. Me hallitsemme sekä suuret että pienemmät rakennusprojektit vuosien kokemuksella.

Toteuttamiamme kohteita

  • Kauppakeskus Puuvilla, Pori, väliseinätyöt ja sisärakentaminen
  • Pohjola Sairaala, Tampere, sisärakentaminen ja kirvesmiestyöt
  • Sokos Tampere, merkittävä aliurakointi
  • Kauppakeskus Ratina, Tampere, väliseinätyöt
  • Kauppi Sport Center, Tampere, väliseinätyöt

Katso lisää.